Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)20 g
-
Parmesan cheese cut in 2 cm pieces60 g
-
fresh sage leaves25
-
olive oil plus 1 tsp for frying30 g
-
shallots50 g
-
butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)300 g
-
white wine50 g
-
risotto rice250 g
-
boiling water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter plus 30 g1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.6 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2120.9 kJ /
506.9 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto pomodori with burrata
30 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Cod and Spinach Soup
40 Min
Ossobuco Milanese
3 Std. 25 Min
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Vegan Bolognese
50 Min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40 Min
Guinean prawns
25 Min
Milanese risotto
25 Min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Keine Bewertungen
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30 Min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 Min