Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)20 g
-
Parmesan cheese cut in 2 cm pieces60 g
-
fresh sage leaves25
-
olive oil plus 1 tsp for frying30 g
-
shallots50 g
-
butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)300 g
-
white wine50 g
-
risotto rice250 g
-
boiling water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter plus 30 g1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.6 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2120.9 kJ /
506.9 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Chunky guacamole
10 min
Pinsa
29 godz.
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Tequila kiwi smash
5 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Classic Pancakes
50 min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1 godz.
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min