
Urządzenia i Akcesoria
Ghee Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
parboiled basmati rice (see tips)500 g
-
fresh ginger15 g
-
garlic cloves6
-
yellow onion cut in halves125 g
-
ghee50 g
-
dried bay leaves2
-
cinnamon stick1
-
star anise1
-
water900 g
-
salt adjust to taste2 tsp
-
vegetable stock powder½ tsp
-
coconut milk50 g
-
carrots diced80 g
-
roasted cashew nuts to garnish15 g
-
raisins to garnish10 g
-
coriander leaves to garnish10 g
-
mint leaves to garnish10 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
420 kcal /
1757 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
110 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Curry Mee
30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2hod. 20min
Kuih Qasidah (Terengganu Savoury Cake)
50min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2hod. 40min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15min
Ghee Roasted Chicken
1hod. 15min
Idli
15hod. 40min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2hod. 45min