Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
TM6 TM5

Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)

4.5 (38 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese, cubed (2 cm)
  • 1 shallot (approx. 30 g)
  • 45 g unsalted butter, divided
  • 15 g extra virgin olive oil
  • 280 g risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
  • 60 g dry white wine
  • 700 g water
  • 1 stock cube, beef or vegetable
    lub 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • ½ - 1 tsp salt, to taste

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1794.3 kJ / 428.9 kcal
Białko
8.8 g
Węglowodany
58.8 g
Tłuszcz
15.9 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Błonnik
0.5 g
Sód
588.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy