Urządzenia i Akcesoria
Vegetarian Medallions
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
water900 g
-
buckwheat grains100 g
-
rolled oats30 g
-
mixed seeds (sesame, flax, pumpkin, sunflower)50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces50 g
-
zucchinis cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
onions cut in quarters50 g
-
carrot cut in pieces (2 cm) (approx. 70 g)1
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
ground smoked paprika (opcjonalnie)½ tsp
-
salt1 - 2 pinches
-
breadcrumbs50 g
-
sunflower oil3 - 4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
1369 mg
Białko
54 g
Kalorie
6819.9 kJ /
1630 kcal
Tłuszcz
94 g
Błonnik
25 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Węglowodany
157 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Pollock Croquettes with Olives
1 godz. 40 min
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min