Urządzenia i Akcesoria
Red lentil and carrot patties with schug sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
12 pieces
Składniki
Schug sauce
-
cumin seeds1 tsp
-
cardamom seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded, roughly chopped (see Tip)2
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
lemon juice40 g
-
olive oil60 g
-
salt½ tsp
Lentil and carrot patties
-
Parmesan cheese cut in pieces65 g
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)350 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
shallots halved80 g
-
olive oil20 g
-
340 g dried red lentils, whole, cooked (see Tip)red lentils canned, drained340 g
-
breadcrumbs100 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
246.9 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
757.7 kJ /
181.1 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
17.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic Quinoa
35 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz. 5 min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 godz. 45 min
Pickled cabbage salad with Thermomix® Cutter
10 min
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
40 min
Seafood Salad; Saffron and Burrata Risotto; Chocolate Lava Cakes
1 godz. 15 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1 godz.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min