Urządzenia i Akcesoria
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Asparagus
-
cooking oil20 g
-
green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
-
fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped20 g
-
onions cut in halves100 g
-
cooking oil20 g
-
plain flour10 g
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spätzle (see tip)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red capsicums deseeded200 g
-
whipping cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
324 mg
Białko
21 g
Kalorie
3451 kJ /
825 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Versatile smooth soup
45 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
High Protein Egg Bake
20 min
Beauty booster smoothie
5 min