Urządzenia i Akcesoria
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Asparagus
-
cooking oil20 g
-
green asparagus cleaned, cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
Wild garlic cream sauce and assembly
-
fresh wild garlic leaves (buah kulim), coarsely chopped20 g
-
onions cut in halves100 g
-
cooking oil20 g
-
plain flour10 g
-
water300 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
spätzle (see tip)500 g
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red capsicums deseeded200 g
-
whipping cream200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
324 mg
Białko
21 g
Kalorie
3451 kJ /
825 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
106 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
S'more Brownie Cups
55 min
Korean Barbecue Chicken with Rice
45 min
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
1 godz.
Orange Yogurt Cake (Diabetes)
1 godz.
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Macadamia Chocolate Cookies
1 godz.
Indonesian green spice paste
40 min
Pastie slice
55 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
"This ain't no picnic" muffin
35 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min