Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Oxtail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538 mg
Białko
34 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Stir-Fried Vegetables
15 min
Mock Fin Soup
35 min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2 godz. 55 min
Soy Poached Chicken
50 min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Basic Basmati Rice
35 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5 godz.
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
15 min
Sautéing Chicken Strips
15 min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 godz. 20 min
Creamy Mushroom Soup
25 min