Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Oxtail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538 mg
Białko
34 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Stir-Fried Vegetables
15 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1 godz. 10 min
Broccoli or Cauliflower Rice
5 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min