Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 538 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Creamy Mushroom Soup
25min
Chicken Fricassee
50min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Chicken Stock Paste
45min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Chinese Long Beans with Pork
25min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Crab Stuffed Lobster Tails
50min
Onion Skin Broth
1h 5min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Sous-vide Steak
1h 30min