Slow Cooked Oxtail

Slow Cooked Oxtail

4.3 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • porcini mushrooms, dried
    ½ oz
  • fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish
    ½ oz
  • garlic cloves
    4
  • yellow onions quartered
    12 oz
  • carrots cut on the bias (1 in.), divided
    13 oz
  • parsnips in pieces (1 in.)
    3 oz
  • celery in pieces (1 in.)
    3 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • oxtail
    20 - 23 oz
  • beef stock
    14 oz
  • red wine
    4 oz
  • pearl onions frozen
    4 oz
  • cooked polenta to serve

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 391 kcal / 1636 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 26 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Sód 538 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...