
Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Oxtail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
391 kcal /
1636 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
538 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone