Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 538 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garlic Mashed Potatoes
50min
Steamed Shrimp
20 min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Mashed Potatoes
30 min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Chicken casserole with saffron and orange
1h 35 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Mushroom and Beef Burger
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen