Urządzenia i Akcesoria
Savoury Vegetarian Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 portions
Składniki
-
garlic cloves4
-
shallots30 g
-
fresh ginger10 g
-
coriander roots with 2 cm stems3
-
ghee50 g
-
tomato purée100 g
-
carrots cut in 2 cm strips100 g
-
tomatoes cut in cubes (5 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cut in slices200 g
-
chicken stock powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water700 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
610 mg
Białko
9 g
Kalorie
2151 kJ /
514 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biryani-style rice
1 godz. 5 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Brown Rice Milk (Metric)
10 min
Slow cooked chickpeas (TM6)
26 godz. 5 min
Sardine and Pea Pilaf
40 min
Nasi tomato (tomato rice)
40 min
Chickpea Sundal
6 godz. 45 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 min