Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Broccoli Pesto
- 1 garlic clove
- 60 g broccoli florets
- 30 g blanched almonds
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 80 g grapeseed oil
- 1 ½ tsp cider vinegar
- 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only
Zoodles
- 200 g zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the feeder
- 200 g carrots, ends trimmed, cut into pieces no longer the pusher
- 500 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1152 kJ / 274.3 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 25.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 130.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55min
Beetroot and Kale Pizza
2h
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
French Herb Cream Cheese
48 Std.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Caterpillar chocolate roll
3u. 15min
Leek and potato soup
45min
Pitta bread
2h
Pasta salad with vegetables
1h
Beetroot hummus
10min