Urządzenia i Akcesoria
Leek and Cheese Tart
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 pieces
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
butter cut in pieces (2 cm), plus extra for greasing80 g
-
salt1 tsp
-
water60 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
leek cut in pieces (2 cm)300 g
-
whipping cream (min. 30% fat)200 g
-
fresh milk150 g
-
eggs3
-
ground nutmeg2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Community fave brown rice salad
55 min
Creamy pistachio pasta
40 min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 godz.
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Walnut and spinach pesto
5 min
Pistachio Cream Pasta
30 min