Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove thinly sliced1
-
capsicums any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
100 g fresh long beans, cut in 3 cm lengthgreen asparagus cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
broccoli florets150 g
-
fresh mushrooms cut in quarters100 g
-
canned chopped tomatoes100 g
-
paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water400 g
-
short-grained rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
611.1 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1486.2 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
11.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto pomodori with burrata
30 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Browned Pork Rice
1 godz.
Lemon Pasta
35 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Creamy vegetable rice
25 min