Ailes de poulet aux cinq épices

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'ailes de poulet coupées en deux au niveau de l'articulation
    1000 g
  • de gingembre frais
    20 g
  • gousses d'ail
    4
  • de cinq épices en poudre
    1 c. à soupe
  • d'huile de sésame
    20 g
  • jus de citron
    20 g
  • de sauce soja
    20 g
  • de sucre
    20 g
  • de sauce aux huîtres
    20 g
  • de ketchup
    60 g
  • de sauce chili
    10 g
  • de vin de riz de Shaoxing
    20 g
    20 g de vin blanc
  • d'huile d'olive pour la plaque
  • oignons de printemps finement émincés
    2
  • de graines de sésame, toutes les couleurs
    2 c. à soupe
  • piment frais émincé
    1
  • de feuilles de coriandre fraîche
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 614.6 kcal / 2571.6 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 40.6 g
Węglowodany 16.1 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 11.3 g
Sód 828.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...