Toasts de viande hachée à la mexicaine

Toasts de viande hachée à la mexicaine

2.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 portions

Składniki

  • de fromage panela (fromage frais mexicain) en morceaux
    200 g
  • de pommes de terre en morceaux
    200 g
  • de carottes en morceaux
    200 g
  • de raisins secs
    150 g
  • de tomates en morceaux
    850 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • d'oignons en morceaux
    250 g
  • gousses d'ail
    3
  • de viande de boeuf hachée
    1000 g
  • de sel
    3 c. à café
  • de thym frais les feuilles uniquement
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    1 c. à café
  • des toasts mexicains pour accompagner
  • de la laitue Romaine pour accompagner
  • de la crème épaisse pour accompagner

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 509 kcal / 2138 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...