Urządzenia i Akcesoria
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
potato unpeeled (1-2 potatoes)150 g
-
beetroot trimmed and peeled (1-2 beetroots)150 g
-
sweet potato peeled (1 sweet potato)150 g
-
parsnip trimmed and peeled (1 parsnip)150 g
-
cold water to soak
-
sea salt flakes . to sprinkle (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
55.9 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
440.9 kJ /
105.4 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
24.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic bread rolls
45 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Brak ocen
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Pear shrub
48 godz. 35 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Quick beetroot relish
40 min