Urządzenia i Akcesoria
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
macadamia nuts150 g
-
crystallised ginger60 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces300 g
-
gluten free flour150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve300 g
-
ginger syrup to serve2 tbsp
-
honeycomb to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.7 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
3055.2 kJ /
730.2 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkish borek with cacik
1 godz.
Tomato and onion gravy (South African)
25 min
Toasted muesli
1 godz. 40 min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Brak ocen
Vegan Eggplant Massaman Curry
50 min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2 godz. 10 min
Kale mash
30 min
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25 min
Piccalilli
720 godz. 35 min
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min