Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie

4.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease
    100 g
  • macadamia nuts
    150 g
  • crystallised ginger
    60 g
  • good-quality white chocolate broken into pieces
    300 g
  • gluten free flour
    150 g
  • caster sugar
    150 g
  • eggs
    4
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • ground ginger
    ½ tsp
  • sea salt
    2 pinches
  • whipped cream to serve
    300 g
  • ginger syrup to serve
    2 tbsp
  • honeycomb to serve (see Tips)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 730.2 kcal / 3055.2 kJ
Białko 9.9 g
Tłuszcz 47.6 g
Węglowodany 71.4 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 21.9 g
Sód 112.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...