Urządzenia i Akcesoria
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease100 g
-
macadamia nuts150 g
-
crystallised ginger60 g
-
good-quality white chocolate broken into pieces300 g
-
gluten free flour150 g
-
caster sugar150 g
-
eggs4
-
natural vanilla extract2 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve300 g
-
ginger syrup to serve2 tbsp
-
honeycomb to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.7 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
3055.2 kJ /
730.2 kcal
Tłuszcz
47.6 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
21.9 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with lemon cream
45 min
Homemade toasted muesli
30 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Japanese ramen noodles
1 godz.
Mint Chocolate Chip Syllabubs
1 godz. 10 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Boiled Eggs
20 min
Mini fruit cakes
25 godz. 40 min