Urządzenia i Akcesoria
Christmas Cake (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
34 portions
Składniki
-
green apples (approx. 2 large), peeled and cored300 g
-
orange 2 tsp of zest and juiced1
-
dried figs cut into halves100 g
-
mixed dried fruit500 g
-
dried cranberries70 g
-
jam of choice, sugar free160 g
-
brandy (see Tips)125 g
-
eggs3
-
wholemeal self-raising flour (see Tips)200 g
-
cocoa powder15 g
-
mixed spice2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
blanched almonds to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
52.6 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
467.9 kJ /
112.1 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
20.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
Jaffa muffin
40 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 godz. 5 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Ginger fluff
50 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Cheese and bacon scones
35 min
Lemonade scones
25 min