Urządzenia i Akcesoria
Moules Marinière (mussels)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil20 g
-
leek white part only, cut into slices (1 cm)170 - 200 g
-
dry white wine250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded1000 g
-
fresh parsley chopped, to garnish
-
lemon cut into wedges, to serve
-
baguette cut into slices, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1929.5 mg
Białko
61.1 g
Kalorie
2843.6 kJ /
679.7 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Turmeric Ginger Lemonade
5 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Power green smoothie
5 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1 godz. 50 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Peppermint crisp tart
24 godz. 20 min
Cranberry and Grapefruit Cocktail
30 min
Stywe pap (firm porridge)
40 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min