Sausage and pea risotto
TM31 TM5 TM6

Sausage and pea risotto

4.2 (39 ocen)

Składniki

  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 30 g olive oil
  • 150 g onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 200 g chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage
  • 150 g bacon cubes
  • 10 g tomato purée
  • 50 g white wine
  • 320 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
  • 1 tbsp chicken stock paste
    lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l)
  • 850 g water
  • 150 g frozen green peas, thawed
  • 150 g canned sweetcorn kernels, drained

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
2586.8 kJ / 618.3 kcal
Białko
23.2 g
Węglowodany
55.1 g
Tłuszcz
32.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy