Urządzenia i Akcesoria
Sausage and pea risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage200 g
-
bacon cubes150 g
-
tomato purée10 g
-
white wine50 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tbsp
-
water850 g
-
frozen green peas thawed150 g
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
23.2 g
Kalorie
2586.8 kJ /
618.3 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Chilli con carne
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Sausage ragu with orecchiette
1 godz.
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chorizo and chicken pasta
50 min