Urządzenia i Akcesoria
Christmas stollen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 27 godz. 15 min
12 slices
Składniki
Stollen
-
mixed dried fruit80 g
-
raisins40 g
-
currant40 g
-
rum or brandy80 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
butter softened80 g
-
caster sugar70 g
-
full cream milk90 g
-
water60 g
-
egg1
-
egg yolk1
-
fresh yeast or 1 tbsp dried instant yeast (2 sachets)30 g
-
natural almond extract1 tsp
-
plain flour plus 2 tbsp extra to dredge fruit550 g
-
flaked almonds20 g
-
plain flour to dredge fruit
Glaze
-
icing sugar180 g
-
lemon juice20 - 40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
60.2 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1625 kJ /
387 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dundee Cake
3 godz. 10 min
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Christmas Pudding
14 godz. 30 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Quick Christmas Cake
2 godz. 25 min
Steamed chocolate and prune puddings
1 godz. 30 min
Farmhouse Fruit Cake
1 godz. 20 min
Fruit scones
30 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min