Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water35 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1184.3 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegan Eggplant Massaman Curry
Brak ocen
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Temaki Sushi
1 godz.
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Potato Gratin
1 godz. 10 min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 min
Gut Immunity Shot
5 min
Cheese Omelet with Spinach
25 min
Muffin Pan Lasagnas
1 godz.
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.
Fettuccine Alfredo
40 min