Urządzenia i Akcesoria
Artichoke Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water35 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1184.3 mg
Białko
26.7 g
Kalorie
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Tłuszcz
47.4 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pasta Favorites
23 Przepisy
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Raspberry and Basil Sangria
Brak ocen
Toasted Coconut Coffee
10 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 godz. 15 min
Peeler Sweet Potato Casserole
1 godz. 20 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Three Egg French Omelet
30 min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50 min
Orange Julius
5 min
Mushroom Spinach Phyllo Cups
1 godz. 10 min
Loaded Potato Soup
30 min