Urządzenia i Akcesoria
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portie
Składniki
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)20 g
-
verse chilipeper gesneden1
-
bloedworst zonder de huid300 g
-
aardappelen in dunne plakjes gesneden300 g
-
appels (alle soorten) biologisch, gesneden3
-
kippendijen, zonder been en zonder vel800 g
-
eendenbout gekonfijt, zonder been300 g
-
zoete aardappelen gedetailleerd in blokjes300 g
-
koolzaadolie1 eetlepel
-
uien dun gesneden250 g
-
zout aan te passen naar smaak
-
peper, gemalen aan te passen naar smaak
-
cider, droog700 g
-
piment, gemalen1 el
-
tijm, verse1 stengel
-
rozemarijn, vers1 stengel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1685.5 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3015 kJ /
721.3 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
37.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2 godz.
Paëlla
50 min
Mosselen Marinière
Brak ocen
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Aardbei-lavendel marshmallows
Brak ocen
Popeye's power bowl met bramen
Brak ocen
Sous-vide octopussalade
Brak ocen
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1 godz. 30 min
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
35 min