Urządzenia i Akcesoria
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
8 portie
Składniki
Bereiding van kalkoen
-
kalkoen (5-6 kg, voor 8-10 personen)1
Romige vulling van pancetta, citroen en kruiden
-
citroenen alleen dunne schillen van de huid2
-
rozemarijn, vers alleen bladeren3 takjes
-
tijm, verse alleen bladeren6 takjes
-
pancetta in plakjes gesneden80 g
-
mascarpone150 g
-
zeezout½ tl
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
ui in kwarten1
-
laurierblad, gedroogd5
-
witte wijn175 g
-
water175 g
Roosteren
-
varkensworst, gerookte (opcjonalnie) met spek omhuld20
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1106.5 mg
Białko
116.8 g
Kalorie
3849 kJ /
919.9 kcal
Tłuszcz
42.4 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
7.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Brak ocen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Brak ocen
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Gevouwen kruidenbrood
1 godz. 10 min
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Hartige cashew roomkaas
Brak ocen
Garnaal en zoete aardappel beignets
55 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Pizza Diavola
Brak ocen
Knolselder parmigiana
1 godz. 10 min