Urządzenia i Akcesoria
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portie
Składniki
-
witte wijn50 g
-
kippenborst filets, zonder vel4
-
mortadella4 sneetjes
-
Fontina kaas4 sneetjes
-
12 verse sperziebonenasperges, groen in tweeën gesneden8 stengels
-
uien gehalveerd100 g
-
verse champignons gehalveerd200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken50 g
-
olie om te bakken
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
water1000 g
-
zout plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
peper, gemalen plus extra voor kruiden¾ theelepel
-
pasta, droog Type tubetti rigatoni300 g
-
peterselie, vers gehakt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
948 mg
Białko
60.3 g
Kalorie
3172.3 kJ /
758.2 kcal
Tłuszcz
27.4 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Brak ocen
Peren op Sinaasappelsiroop
Brak ocen
Regenboog Veggie Pizza
Brak ocen
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 min
Gorgonzola spread
Brak ocen
Tarte Tatin
2 godz.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Lams- en Quinoastoofpot
Brak ocen
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen