Sauce hollandaise allégée au yogourt

4.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • 150 g de beurre en morceaux
  • 180 - 200 g de yogourt grec (env. 10% de matières grasses)
  • 2 œufs
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre noir, moulu
  • 1 pincée de poivre de Cayenne, moulu
  • ¼ de c. à café de moutarde
  • 2 c. à café de jus de citron

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 649.9 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 1464.3 kJ / 350 kcal
Tłuszcz 33.2 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 20.2 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...