Sauce hollandaise allégée au yogourt

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions

Składniki

  • de beurre en morceaux
    150 g
  • de yogourt grec (env. 10% de matières grasses)
    180 - 200 g
  • œufs
    2
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir, moulu
    1 pincée
  • de poivre de Cayenne, moulu
    1 pincée
  • de moutarde
    ¼ de c. à café
  • de jus de citron
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 350 kcal / 1464.3 kJ
Białko 8.2 g
Tłuszcz 33.2 g
Węglowodany 5.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 20.2 g
Sód 649.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...