Urządzenia i Akcesoria
Glace au yogourt et à la pêche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
100 g de sucre
-
500 g de pêches pelées, coupées en quatre et congelées (voir la rubrique «Conseil(s)»)
-
150 g de yogourt nature
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
435 kJ /
104 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Saison des glaces
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pain à la banane
1 godz. 50 min
Mousse aux myrtilles
10 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Yogourt nature
12 godz.
Glace à la pistache
10 godz. 35 min
Vermicelles
3 godz. 15 min
Couscous de chou-fleur
10 min
Salade de betteraves
10 min
Glace à la vanille
12 godz.
Salade pommes-carottes
5 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Focaccia aux tomates
40 min