![Glace au yogourt et à la pêche Glace au yogourt et à la pêche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA72D2D3-BE03-4BFF-B5DB-C70D0DB2182A/Derivates/0B34276C-273A-45D6-AB22-4E64166419DB.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre
- 500 g de pêches pelées, coupées en quatre et congelées (voir la rubrique «Conseil(s)»)
- 150 g de yogourt nature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porridge aux fruits et à la cannelle
15 min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55 Min
Salade de légumes citronée
15 min
Velouté de patates douces et brochette de poulet
30min
Mélange épicé pour BBQ
Brak ocen
Menu: Soupe de topinambours, bœuf Wellington avec légumes au four et trifle de pain d'épices
3 Std.
Menu: Soupe de topinambours, "Beet" Wellington, légumes au four et trifle de pain d'épices
Brak ocen
Œufs colorés en bleu clair
55 Min
Velouté de tomates au séré
25 menit
Velouté orange-courge
35min
Crème glacée au chocolat
12j
Soupe de carottes à la menthe
35min