Dip aux dattes et au curry
TM6 TM5

Dip aux dattes et au curry

4.9 (40 ocen)

Składniki

  • 150 g de dattes, dénoyautées
  • 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
  • 300 g de fromage frais fait maison façon Thermomix®
    lub 300 g de fromage frais
  • 200 g de crème fraîche
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 1 - 3 pincée(s) de poivre de Cayenne, moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
667 kJ / 160 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy