Dip aux dattes et au curry

Dip aux dattes et au curry

4.9 55 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 portions

Składniki

  • de dattes, dénoyautées
    150 g
  • gousse d'ail (opcjonalnie)
    1
  • de fromage frais fait maison façon Thermomix®
    300 g
    300 g de fromage frais
  • de crème fraîche
    200 g
  • de curry en poudre
    2 c. à café
  • de sel
    ¼ - ½ c. à café
  • de poivre de Cayenne, moulu
    1 - 3 pincée(s)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160 kcal / 667 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...