Dip aux dattes et au curry

4.8 75 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 portions

Składniki

  • 150 g de dattes, dénoyautées
  • 1 gousse d'ail (opcjonalnie)
  • 300 g de fromage frais fait maison façon Thermomix®
    300 g de fromage à tartiner
  • 200 g de crème fraîche
  • 2 c. à café de curry en poudre
  • ¼ - ½ c. à café de sel
  • 1 - 3 pincée(s) de poivre de Cayenne, moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 667 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...