Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion

Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion

4.7 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
6 portions

Składniki

La panna cotta
  • de demi-crème
    500 g
  • de sucre
    30 g
  • feuilles de gélatine ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
    2
  • de chocolat blanc en morceaux (2 cm)
    50 g
Le coulis de fruit de la passion
  • de jus d'orange
    100 g
  • d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
    1 c. à café
  • de miel liquide
    2 c. à soupe
  • fruits de la passion coupés en deux, pulpe prélevée
    4
Le dressage
  • de chocolat blanc (voir conseil)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 513 kcal / 2139 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 38 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...