Urządzenia i Akcesoria
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
chilli, green, long trimmed and deseeded if preferred2
-
garlic cloves4
-
ginger, fresh peeled and sliced4 centimetre
-
pork tenderloin trimmed and cut into 4 equal portions570 g
-
black pepper, ground to taste
-
barbecue sauce, hoisin or 1 tbsp homemade Hoisin Honey BBQ Sauce (see Tip)1 tbsp
-
red onion100 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
rice, white, type basmati200 g
-
water795 g
-
broccolini thick stems halved horizontally (see Tip)170 g
-
green bean, fresh trimmed155 g
-
tomato seeded and finely chopped300 g
-
coconut, shredded, unsweetened toasted3 tsp
-
lime juice1 ½ tbsp
-
cilantro, fresh leaves only3 tbsp
-
lime cut into wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
526.5 mg
Białko
28.5 g
Kalorie
2169.1 kJ /
518.4 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
6.4 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
67.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35 min
Baked chicken pizzaiola with Thermomix® Cutter
55 min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Tagliatelle with Pumpkin
1 godz. 10 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Jersey Beef
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min