Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)

Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portion

Składniki

  • chilli, green, long trimmed and deseeded if preferred
    2
  • garlic cloves
    4
  • ginger, fresh peeled and sliced
    4 centimetre
  • pork tenderloin trimmed and cut into 4 equal portions
    570 g
  • black pepper, ground to taste
  • barbecue sauce, hoisin or 1 tbsp homemade Hoisin Honey BBQ Sauce (see Tip)
    1 tbsp
  • red onion
    100 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • rice, white, type basmati
    200 g
  • water
    795 g
  • broccolini thick stems halved horizontally (see Tip)
    170 g
  • green bean, fresh trimmed
    155 g
  • tomato seeded and finely chopped
    300 g
  • coconut, shredded, unsweetened toasted
    3 tsp
  • lime juice
    1 ½ tbsp
  • cilantro, fresh leaves only
    3 tbsp
  • lime cut into wedges
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 526.5 mg
Białko 28.5 g
Kalorie 2169.1 kJ / 518.4 kcal
Tłuszcz 15.6 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 67.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...