Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry rolled out (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms cut into quarters400 g
-
salt1 tsp
-
port wine30 g
-
cheese in slices (e.g. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Pistachio cheesecakes with mango
2 godz. 30 min
Pink Waffles with Fruit
30 min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 godz. 5 min
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Duck, apricot and pine nut pastilla.
50 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Garlic mushrooms
20 min
Borscht
50 min