Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry rolled out (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms cut into quarters400 g
-
salt1 tsp
-
port wine30 g
-
cheese in slices (e.g. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 godz. 10 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Brak ocen
Salt cod gratin
50 min
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50 min
Beetroot soup (gut health)
40 min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4 godz. 45 min
Creamy pea soup
40 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Tuna empanada
1 godz. 20 min
Smoked Salmon and Leek Quiche
1 godz. 20 min