Urządzenia i Akcesoria
Mushroom pastry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry rolled out (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms cut into quarters400 g
-
salt1 tsp
-
port wine30 g
-
cheese in slices (e.g. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9.4 g
Kalorie
1243 kJ /
297 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starter kit
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1 godz. 30 min
Vegetables and cashew nuts in peanut sauce with rice
45 min
Welsh Anglesey eggs
1 godz.
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Red lentil soup with cumin
55 min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Bread stew with tomato and onion
Brak ocen
Potato goulash
1 godz.
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min