Manzo al peperone rosso

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolle dimezzate
  • 5 g di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
  • 30 g di olio di oliva
  • 300 g di peperoni rossi a cubetti (2 cm)
  • 100 g di pomodori a cubetti (2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 10 g di zucchero greggio (o di canna)
  • 2 pizzichi di peperoncino rosso, secco, macinato
  • 500 g di spalla di manzo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 28 g
Kalorie 1017 kJ / 243 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.2 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...