Fagiolini verdi all'aglio e zenzero
TM6 TM5

Fagiolini verdi all'aglio e zenzero

4.3 (9 ocen)

Składniki

  • 1 cipollotto, a pezzi
  • 3 spicchi di aglio
  • 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
  • 20 g di olio neutro, per esempio olio di girasole
  • 400 g di fagiolini sottili, verdi
  • 10 g di salsa di soia
  • 2 cucchiaini di olio piccante, fatto in casa, vedi consigli (opcjonalnie)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino colmo di zucchero

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
491 kJ / 117 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy