Fagiolini verdi all'aglio e zenzero

Fagiolini verdi all'aglio e zenzero

4.4 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 cipollotto a pezzi
  • 3 spicchi di aglio
  • 10 g di zenzero fresco a fette sottili
  • 20 g di olio neutro per esempio olio di girasole
  • 400 g di fagiolini sottili verdi
  • 10 g di salsa di soia
  • 2 cucchiaini di olio piccante (opcjonalnie) fatto in casa, vedi consigli
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino colmo di zucchero

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 2 g
Kalorie 491 kJ / 117 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...