Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de tomates, en morceaux
- 2 branches de thym frais
- 1 brin de romarin frais
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Pâte à tarte en 3 ingrédients
50 Min
Soupe de potimarron
35 min
Sauce aux champignons
30 min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3 godz. 55 min
Carottes Vichy
35 min
Tartine de brioche aux pêches pochées au thym, sauce caramel
40 min
Artichauts à l'huile
1h 40min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Brioche extra moelleuse
3h 45 min
Minipains façon bretzel
2 Std.
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3hod. 10min
Confiture de framboises
1h 5min