Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 800 g de tomates, en morceaux
- 2 branches de thym frais
- 1 brin de romarin frais
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 699 kJ / 167 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 6 g
Alternatywne przepisy
Couscous aux légumes d’hiver
1 Std. 10 Min
Chapelure
10 min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30 Min
Pâte à pizza
1 Std.
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55min
Carottes Vichy
35 Min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1 Std.
Cramique, brioche du Nord aux raisin secs
3h 15min
Brioche moelleuse
4h 15 min
Soupe de potimarron
35 Min
Brioche butchy à partager
3h 50min
Sorbet au melon
10 min