Urządzenia i Akcesoria
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 pieces
Składniki
-
potatoes oblong, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)6
-
sea salt to dust
-
sauce of choice
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
19.2 mg
Białko
6.4 g
Kalorie
1029.3 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Red velvet cake
2 godz. 20 min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Brak ocen
Bannofee Muffin
45 min
Browned pork mince
20 min
Creamy potato mash
30 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9 godz.
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Traditional minestrone
45 min
Sub rolls
2 godz.
No fail mash potato
20 min