Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)

Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)

4.9 52 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Pear sorbet
  • pears ripe, peeled, halved and cored (approx. 600 g - see Tips)
    4
  • vanilla pod seeds scraped and reserved
    ½
  • lemon juice
    4 tsp
  • water for sous vide
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder (see Tips)
    30 g
  • caster sugar
    120 g
Butterscotch panna cotta
  • gelatine sheets
    3
  • ice cold water for soaking (approx. 350 g)
  • brown sugar
    70 g
  • golden syrup
    90 g
  • pouring (whipping) cream
    325 g
  • milk
    150 g
Caramel sauce
  • brown sugar
    100 g
  • thickened cream
    100 g
  • lemon juice a few drops
  • hokey pokey (honeycomb), to serve (see Tips)
  • fresh raspberries to serve
  • fresh mint leaves only, to decorate (optional)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 604.6 kcal / 2539.4 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 26.6 g
Węglowodany 87.7 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 17.1 g
Sód 144.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...