Urządzenia i Akcesoria
Mini carrot and almond cakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Almond and carrot cakes
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
sea salt1 pinch
Frosting
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts30 g
-
raw sugar80 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
-
cream cheese softened200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
266.8 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
2636.2 kJ /
630.1 kcal
Tłuszcz
49.5 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2 godz. 10 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Mini triple layer bundts
35 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Lime and coconut mini bundts
40 min
Strawberries and cream bites
1 godz. 5 min
Carrot Walnut Bundt Cake
1 godz. 20 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Christmas tiramisu
24 godz. 20 min
Keto lemon curd
10 min