Urządzenia i Akcesoria
Tropical upside down pineapple cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
salted butter plus extra to grease50 g
-
brown sugar80 g
-
fresh pineapple ripe, peeled, cored and thinly sliced1
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
caster sugar150 g
-
yoghurt100 g
-
coconut milk200 g
-
coconut essence¼ tsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
126.1 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
1485.3 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach and plum upside-down cake
50 min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 godz. 40 min
Moroccan lamb with pilaf
5 godz. 40 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Angolan fish stew (Calulu)
50 min
Orange Currant Cookies
1 godz.
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Coconut butter cake
1 godz.
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Coffee date muffins
35 min
Kormolas (Kulkuls)
3 godz.