Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.7 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French onion dip
45 Min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 Min
Margarita
5 Min
Spicy Margarita Fizz
10 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Red velvet cake
2 Std. 20 Min
Chilli mussels with risoni
35 Min
Pumpkin Pizza
2 Std.
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Vanilla protein balls
20 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min
Risotto pomodori with burrata
30 Min