Urządzenia i Akcesoria
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
Broccoli pesto
-
garlic clove1
-
broccoli broken into florets50 g
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
grapeseed oil80 g
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
136.7 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1100.2 kJ /
263 kcal
Tłuszcz
24.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Caramel Ice Cream
Ninguna valoración
Protein packed fluffy banana pancakes
30min
Steamed saffron sponge with burnt mandarin custard
1h 30min
Quinoa, Nut and Dairy Free Muesli Slice
1h 45min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Rye bread rolls
12h
No-cook jam
24h 15min
Whipped egg whites
10min
Stewed apples
25min
Dubai pistachio macarons
2h
Basic cheesecake
10h
Easy banana muffins
30min