Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube400 - 450 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra for seasoning½ tsp
-
water
-
yellow onions cut in halves80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh button mushrooms cut in slices100 g
-
olive oil plus 3 tbsp for coating10 g
-
harissa sauce½ - 1 tsp
-
eggs4
-
red chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
403.1 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1086.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Chocolate Drizzled Apple Spirals
Nenhuma avaliação
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Nenhuma avaliação
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Shirley Temple
5min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Tzatziki
Nenhuma avaliação
Stir Fried Romaine Lettuce with Prawns
Nenhuma avaliação
Pumpkin tahini smash
40min