Urządzenia i Akcesoria
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube400 - 450 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra for seasoning½ tsp
-
water
-
yellow onions cut in halves80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh button mushrooms cut in slices100 g
-
olive oil plus 3 tbsp for coating10 g
-
harissa sauce½ - 1 tsp
-
eggs4
-
red chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
403.1 mg
Białko
9.1 g
Kalorie
1086.5 kJ /
259.7 kcal
Tłuszcz
17.2 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
17.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Let's Spiralize
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pasta Primavera
35 min
Date and nut balls
20 min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40 min
Baked Chili Beans
50 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Chicken and Mushroom Rice
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Hot Dogs in a Blanket
1 godz. 40 min