
Urządzenia i Akcesoria
蒜香鮮蝦義大利麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭10 - 15 克
-
特級初榨橄欖油40 克
-
小番茄100 克
-
不甜白酒60 克
-
水600 克
-
鹽5 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)180 克
-
去殼蝦仁200 克
-
魚露 (opcjonalnie)10 克
-
新鮮巴西利葉 (opcjonalnie) ,切碎
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
624.6 kcal /
2613.4 kJ
Białko
26.2 g
Tłuszcz
22.3 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
1558.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan