韓式烤炸雞

韓式烤炸雞

4.8 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 40 min
4 人份

Składniki

韓式醃白蘿葡
  • 80 克
  • 白醋
    80 克
  • 80 克
  • ½ 茶匙
  • 白蘿蔔 ,去皮,切小丁(約1公分)
    300 克
烤炸雞
  • 去骨雞腿排 ,切塊(約4公分)
    400 克
  • ,切片
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 牛奶
    30 克
  • 日本太白粉
    40 克
  • 早餐玉米片
    40 克
  • 1 大匙
韓式炸雞醬汁
  • 蒜頭
    30 克
  • 30 克
  • 乾辣椒 ,去籽、切段(約1.5公分)
    15 克
  • 醬油
    3 大匙
  • 蜂蜜
    2 大匙
  • 黑糖
    2 大匙
  • 2 大匙
  • 黃芥末醬
    1 大匙
  • ,切蔥絲
    40 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 508.2 kcal / 2124.8 kJ
Białko 21.2 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 51.5 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...