Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
TM6 TM5

Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)

3.7 ( 3 oceny )

Składniki

  • 3 ½ oz uncooked quinoa of choice
  • 28 oz water plus extra to soak
  • ½ oz fresh cilantro leaves only, plus extra to serve
  • 3 oz plain yogurt high protein (see Tip)
  • 1 ½ tsp Mexican-style chili powder
  • 1 garlic clove
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz lime juice
  • 10 ½ oz skinless salmon fillets
  • 14 oz canned kidney beans no-added salt, drained and rinsed (see Tip)
  • 6 oz cherry tomatoes quartered
  • 3 ½ oz red onions thinly sliced
  • 2 ½ oz baby leaf salad mix
  • 1 avocado (approx. 3.5 oz), sliced
  • ground black pepper to taste
  • 1 long red chili trimmed and thinly sliced, to serve (optional)
  • lime cut into wedges, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
432.5 kcal / 1810 kJ
Białko
26.3 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
32.3 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Sód
74 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy