Mexican Lasagna
TM6 TM5

Mexican Lasagna

4.2 (26 ocen)

Składniki

  • 6 poblano chilies
  • 14 oz mozzarella cheese, cut into pieces, divided
    lub 14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, divided
  • 21 oz Roma tomatoes, quartered
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 3 ½ oz water
  • 36 oz boneless, skinless chicken breast, cut into pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz white onions, sliced
  • 7 ½ oz canned sweet corn kernels, drained
  • vegetable oil, to fry, as needed
  • 18 corn tortillas
  • 5 oz sour cream, divided

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2339 kJ / 559 kcal
Białko
58 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy