Urządzenia i Akcesoria
Mexican Lasagna
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
poblano chilies6
-
14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, dividedmozzarella cheese cut into pieces, divided14 oz
-
Roma tomatoes quartered21 oz
-
garlic clove1
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)36 oz
-
white onions sliced3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels drained7 ½ oz
-
vegetable oil to fry, as needed
-
corn tortillas18
-
sour cream divided5 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
58 g
Kalorie
2339 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 godz. 10 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1 godz. 20 min
Chili Taco Dip
1 godz.
Beef Barbacoa
2 godz.