Urządzenia i Akcesoria
Zupa z ravioli i wołowiną
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porcje
Składniki
-
300 - 400 g steka z polędwicy wołowej pokrojonego w 2 mm plastry
-
120 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
-
2 ząbki czosnku
-
20 g oliwy z oliwek
-
800 g wody
-
1 łyżeczka koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
-
250 - 300 g świeżego makaronu, typu ravioli o czasie gotowania 3-4 min, z dowolnym farszem
-
natka pietruszki, świeża tylko liście, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
376.6 kcal /
1575.8 kJ
Białko
26.5 g
Tłuszcz
22.5 g
Węglowodany
15.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Sód
608.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Makaron z krewetkami w pomarańczowym sosie
45 min
Pikantny kurczak z kokosowym ryżem
1 godz. 25 min
Pikantny gulasz na ciemnym piwie
4 godz.
Gulasz wołowy na piwie z knedlami serowymi
1 godz. 55 min
Spiralizowane gruszki na kremie czekoladowym (TM6)
30 min
Polędwiczki wieprzowe w kremowym sosie paprykowym z makaronem
1 godz. 20 min
Pikantna cielęcina z papryką
30 min
Indonezyjska zupa z makaronem i pulpetami (Mie Bakso)
1 godz.
Ryż z mielonym mięsem i olejem chili po syczuańsku
1 godz. 5 min
Ryż z wieprzowiną i papryką
1 godz.
Gnocchi z kurczakiem w sosie pomidorowo-paprykowym
45 min
Pulpety po myśliwsku
1 godz.