Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube600 - 700 g
-
eggs2
-
salt plus 2 pinches for egg½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
cooking oil to pan-fry
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
coriander leaves2 sprigs
-
skinless chicken breasts cut in small pieces400 g
-
salt½ tsp
-
guacamole homemade or store bought8 tbsp
-
mixed vegetables (e.g. lettuce, alfalfa sprouts)50 g
-
cheddar cheese4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1045.3 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
2251.9 kJ /
538.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Spiralized Carrot and Celtuce Salad
10 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40 min
Beer Marinade
10 min
Garlic (Skin) Salt
1 godz. 55 min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Poached Eggs
15 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min