Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube600 - 700 g
-
eggs2
-
salt plus 2 pinches for egg½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
cooking oil to pan-fry
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
coriander leaves2 sprigs
-
skinless chicken breasts cut in small pieces400 g
-
salt½ tsp
-
guacamole homemade or store bought8 tbsp
-
mixed vegetables (e.g. lettuce, alfalfa sprouts)50 g
-
cheddar cheese4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1045.3 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
2251.9 kJ /
538.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 godz. 40 min
Jawa Mee with Cuttlefish Sambal
3 godz. 30 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24 godz. 40 min
Onion Tart
1 godz.
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Macadamia Ricotta (Matthew Kenney)
8 godz. 30 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Sambal Tumis
1 godz. 10 min