Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Spiralized Vegetable Chicken Sandwich
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube600 - 700 g
-
eggs2
-
salt plus 2 pinches for egg½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
cooking oil to pan-fry
-
garlic clove1
-
sun-dried tomatoes in oil drained80 g
-
coriander leaves2 sprigs
-
skinless chicken breasts cut in small pieces400 g
-
salt½ tsp
-
guacamole homemade or store bought8 tbsp
-
mixed vegetables (e.g. lettuce, alfalfa sprouts)50 g
-
cheddar cheese4 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1045.3 mg
Białko
38.3 g
Kalorie
2251.9 kJ /
538.2 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
9.2 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 godz. 20 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Baked Alaska with Ice Cream and Chocolate Cake
12 godz. 25 min
Chilli with rice
50 min
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Milo® mousse
1 godz. 5 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Christmas Cake (Diabetes)
2 godz. 45 min
Pina colada mocktail
5 min
Chicken Katsu Sandwich Sushi (Onigirazu)
1 godz. 30 min
Filo chicken pie
45 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min