Vegan Spiralized Zucchini Pasta

Vegan Spiralized Zucchini Pasta

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter
    600 g
  • onion cut in quarters
    100 g
  • fresh parsley leaves
    5 sprigs
  • red capsicum cut in slices
    100 g
  • green capsicum cut in slices
    50 g
  • eggplant cut in pieces
    100 g
  • button mushrooms cut in quarters
    15 g
  • garlic clove
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • ground smoked paprika
    3 pinches
  • olive oil
    50 g
  • canned crushed tomatoes
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 194.3 kcal / 812.8 kJ
Białko 3.9 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 18.2 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 987.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...