Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.2 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
812.8 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Buckwheat Crêpes
45 min
Montreal Steak Seasonning Blend
5 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2 godz. 30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Fish Tacos
45 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min