Urządzenia i Akcesoria
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter600 g
-
onion cut in quarters100 g
-
fresh parsley leaves5 sprigs
-
red capsicum cut in slices100 g
-
green capsicum cut in slices50 g
-
eggplant cut in pieces100 g
-
button mushrooms cut in quarters15 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground smoked paprika3 pinches
-
olive oil50 g
-
canned crushed tomatoes200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
987.2 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
812.8 kJ /
194.3 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
18.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Brak ocen
Moussaka Wraps
50 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Brak ocen
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Gut Immunity Shot
5 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Brak ocen
Stir Fried Potato Shreds
Brak ocen
New potato and asparagus salad with dill pesto
40 min
Neapolitan Pizza
4 godz. 35 min