Muffins cheesy aux légumes d'été

Muffins cheesy aux légumes d'été

4.8 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
14 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    50 g
  • de lait
    125 g
  • de farine de blé complet
    75 g
  • de fécule de maïs
    75 g
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • œufs
    3
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de basilic frais ciselées
    10 feuilles
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • de ratatouille maison égouttée
    250 g
  • de fromage de chèvre en bûche ou de comté, coupé en 14 cubes (2 cm)
    140 g
    14 billes de mozzarella

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 188 kcal / 786.7 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 13.2 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 264.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...