Ripieno per panini Feta, melanzane e peperoni

Ripieno per panini Feta, melanzane e peperoni

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di melanzane a dadini (2x3 cm)
  • 30 g di pinoli
  • 100 g di peperoni rossi arrostiti in scatola
  • 150 g di Feta sbriciolata
  • 50 g di yogurt greco bianco, non dolcificato
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 496.4 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 933.2 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 18.3 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...