Dourada em vapor de caldo e batatas

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 doses

Składniki

  • folhas de aipo
    40 g
  • funcho, bolbo
    140 g
  • alho
    1 dente de
  • sementes de coentros
    1 c. chá de
  • mostarda à antiga (à l'ancienne)
    1 c. sopa de
  • azeite
    50 g
  • sumo de limão
    30 g
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • talo de aipo cortado em pedaços
    100 g
  • douradas inteiras (500 g cada aprox.)
    3
  • água
    500 g
  • folhas de louro
    2
  • batata cortada em cubos (3 cm aprox.) (ver variante)
    1000 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 1469.8 kcal / 6149.6 kJ
Białko 176.3 g
Tłuszcz 63.1 g
Węglowodany 32.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 13.9 g
Sód 1164.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...