Linguine alle vongole

Linguine alle vongole

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    3
  • de persil frais et un peu ciselé pour la finition
    ½ bouquet
  • échalote
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'eau
    1200 g
  • de vin blanc sec
    100 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pâtes sèches type linguine
    400 g
  • de palourdes bien trempées à l’avance pour les dessabler et rincées
    700 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 541 kcal / 2285 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie