Pesto rosso

4.8 11 ocen
Przygotowanie 2 min
Czas całkowity 15 min
2 portions

Składniki

  • 50 g de pignons de pin
  • 140 g de tomate séchée à l'huile
  • 15 g de basilic frais
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 150 g d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 portions

Sód 1039.4 mg
Białko 45.4 g
Kalorie 9339.1 kJ / 2232.1 kcal
Tłuszcz 199.9 g
Błonnik 19.4 g
Tłuszcz nasycony 34.3 g
Węglowodany 88.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...